Kinderklamboes

Artikelen 1 tot 48 van 60 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 60 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kinderklamboe bestellen

Een kleurrijke klamboe op de kinderkamer is een feest voor de kleine avonturier die zich graag verstopt in een knus hoekje om lekker te lezen. Het geeft de kamer een gezellige uitstraling en is in de zomer ook nog eens heel handig tegen muggen en ander ongedierte. Zo kunnen zowel jij als de kinderen rustig slapen zonder steeds wakker te worden van storend gezoem of verschrikkelijke jeuk.

Ronde klamboe of vierkante klamboe

De meeste kinderklamboes hebben een ronde vorm. Een ronde klamboe komt aan de bovenkant samen in een ring, heeft vaak een leuk 'dakje' en is eenvoudig te bevestigen aan een enkel ophangpunt. Gemakkelijk en heel sfeervol. Een vierkante klamboe is ook een optie. Zo'n klamboe is ruimtelijker aan de bovenzijde en geeft echt het idee van een hemelbed.

Bedtent in plaats van een klamboe

Avontuurlijk en ontzettend gemakkelijk in het gebruik: een bedtent in plaats van een klamboe op de kinderkamer. Er zijn speciale bedtenten verkrijgbaar die voorzien zijn van muggengaas, waardoor ze dezelfde functie vervullen als een klamboe. Daarnaast is een bedtent natuurlijk heel erg leuk voor de kleintjes om in te spelen en altijd het gevoel te hebben in een gezellige kampeertent te slapen. Tot slot: een bedtent komt ook goed van pas wanneer je peuter voor het eerst in een echt bed gaat slapen. Met zo'n tent bovenop het bed is het onmogelijk om eruit te rollen.

Klamboe pimpen met een klamboekroon!

Kinderen zijn zo veranderlijk als de wind: de ene dag willen ze een compleet groene slaapkamer, de andere dag moet alles in het teken staan van paarden. Dat is natuurlijk niet altijd mogelijk, maar met leuke accessoires op de kinderkamer kom je een heel eind. Een basic klamboe kun je pimpen door er een leuke klamboekroon op te bevestigen. Dit zijn losse 'dakjes' voor op de klamboe waarmee je eindeloos kunt variëren. Zo zorg je keer op keer voor een andere look met een hippe kinderklamboe op de slaapkamer.